I Wanna Fly Away…

Tadi siang sewaktu aku sedang duduk menunggu giliran untuk diradioterapi, datang sms dari temanku bu Widodo, yang guru bahasa inggris.”Bu, besok tanggal 28 Mei njenengan bisa ikut Tes TOEIC apa nggak ?” TOEIC adalah Test Of English for International  Communication  yang biasanya kuikuti setiap ada kesempatan. Langsung aku jawab, “Ya, bisa bu…tolong aku didaftarin ya…” Aku seneng banget dapat kesempatan ikut tes TOEIC lagi, setelah tahun kemarin terpaksa gagal ikut karena jadwalnya bersamaan dengan kegiatan upgrading asesor kompetensi akuntansi di Jakarta. Aku pilih ikut acara  di Jakarta.

Aku juga sms lagi ke bu Widodo, “Bu, pokoknya kalo urusanku dengan radioterapi ini sudah selesai, aku bebas mau ikut kegiatan apa aja dan pergi kemana aja…” Dia balas, “Alhamdulillah..berarti semua pengobatan udah selesai ya bu..?” “Iya bu..ini proses terakhir.., tinggal 11 kali sinar lagi, then I’m free…horeee..”

I can do anything I want to do and I can go anywhere I want to go. It feels like I wanna fly away. Aku bener-bener ingin cepat selesaikan semua urusan berobat yang telah kujalani sejak September 2010. Aku sudah merayakan selesainya kemo, jadi besok hari terakhir radioterapi juga akan kurayakan. Tapi…sekarang proses ini  masih belum selesai…aku masih harus bersabar… 🙂

Advertisements

One Comment on “I Wanna Fly Away…”

  1. […] On that day, there’s nothing I want more than to go to some place out there, some beautiful place outhere on this earth, far, far away from the hostpital where I have to take treatments almost everyday for about six months. On that day, I felt so bored, really-really bored with all my treatments. At that time, it was about on the middle of my schedule on radiotherapy treatment. I feel so bored that I want so badly to go to a place out there far, far away…and what I want is, by plane. I know, to go on a place by plane seems a little bit impossible to be true. It seems too good to be true. But at that time, I want it so badly. On that boring days, I wrote a post on my blog. You can read on this post: https://failasufah01.wordpress.com/2011/04/14/i-wanna-fly-away/ […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s